Styrelsen prioriterar och träden ersätts

De 10 grupperna inom vår samfällighetsförening arbetar just nu vidare att ta fram olika åtgärder med kostnadsförslag. Styrelsen kommer vid mötet den 23 november att besluta om en prioriteringslista med de åtgärder som ryms inom föreningens nuvarande budget för 2017/2018.

Under oktober kommer Green Landscaping att gräva upp och kontrollera rötterna på en del av de nyplanterade träden på Gästgivarevägen. Samtidigt kommer man att ersätta de plantor av ölandstok som inte tog sig. Lunds kommuns Park- och naturkontor har i mail till styrelsen frågat hur mycket planteringen av de nya oxelträden kostade samfälligheten. Anledningen till kommunens generösa inställning och vilja att medfinansiera är att man önskar enhetlighet i alléerna. Men det är också ett resultat av flitig kommunikation mellan vår styrelse och kommunens gatu- och trafikkontor samt park- och naturkontor.

Om du har frågor om pågående anläggningsarbetet i Borgareparken och Gästgivarevägen – hör av dig till Per Wickenberg  eller direkt till projektledaren i Lunds kommun: Alexandra Johansson Lundqvist på telefon 046-3593641 eller e-post: alexandra.johanssonlundqvist@lund.se

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.